A csoportelsőségért játszanak vízilabdásaink

De nem csak rajtunk múlik a nyolcaddöntők átugrása.

Radványi Benedek
2017. 07. 21. 3:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken csobbannak utoljára Balatonfüreden az úszók, a nyílt vízi szakág zárónapján négy magyarért is szoríthatunk. Mindannyian 25 kilométert kell teljesítsenek reggel fél kilenctől, Rasovszky Kristóf a 10 kilométeres számban 7. lett, Olasz Anna ugyanezen a távon 8., de bizonyíthat Gyurta Dániel öccse, a csütörtökön a váltót a 7. helyre behozó Gergely is, valamint a nőknél Sömenek Onon Kata.

A szombatig tartó műugróprogramban ma Somhegyi Krisztiánnak szurkolhatunk, aki a tíz méter selejtezőjéből próbál meg továbbjutni.

Este férfi-vízilabdaválogatottunk a franciákat páholhatja el, de a csoportelsőségért, illetve a vasárnapi nyolcaddöntők „átugrásáért” az is kell, hogy a mieink meccse után következő találkozón Olaszország válogatottja ne páholja el jobban Ausztráliáét, mint mi tettük. (Varga Dénesék 13-3-ra nyertek hétfőn.) 

Nyílt vízi úszás, Balatonfüred

8.30: férfi egyéni 25 km, döntő (Rasovszky Kristóf, Gyurta Gergely)

8.30: női egyéni 25 km, döntő (Olasz Anna, Sömenek Onon Kata)

Műugrás, Duna Aréna

10.00: férfi egyéni toronyugrás (10 m), selejtező (Somhegyi Krisztián)

15.30: férfi egyéni toronyugrás (10 m), elődöntő (Somhegyi Krisztián?)

Vízilabda, Hajós Alfréd uszoda (férfi)

20.10: Franciaország–Magyarország, csoportmérkőzés

A teljes pénteki programot itt böngészheti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.