A szombati menü: esztétikai élmény a Városligetben, küzdelem a Balatonban

Öt kilométeres erőpróba vár Papp Márkra és Rasovszky Kristófra.

Arday Attila
2017. 07. 15. 3:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a vb első szombatjától várjuk a magyar aranyesőt, ráadásul maga a vb is inkább csak melegít még a következő bő két hétre. Ettől még a versenyek környezetének köszönhetően érdemes lehet odafigyelni a szinkronúszásra és a nyílt vízi úszásra is, a két magyar vonatkozású versenyre, hiszen egyiket a Városligetben, a másikat a Balatonban tartják.

Kiss Szofi tartalék a szinkronúszók egyéni döntőjében, az is siker, élmény, ha szerepet kap a vízben 11 óra után. Ezzel szemben kegyetlen erőpróba vár Papp Márkra és Rasovszky Kristófra Balatonfüreden, bár a nyílt vízi úszásban az első szám számít a legrövidebbnek, így a legkönnyebbnek. Öt kilométer vár rájuk, és nagy eredmény lesz, ha az élbolyban lesznek a célban is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.