Megint drágult a vizes vb

A pénz a Császár–Komjádi uszoda korszerűsítésére megy el.

MN
2017. 07. 20. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyszázmillió forinttal drágult a vizes vb megrendezése, a pénz a Császár–Komjádi uszoda korszerűsítésére megy el – írja a Hír TV. A kiírás szerint a módosításra azért volt szükség, hogy a vizes világbajnokság után is lehessen használni az uszodát, ahol most a sportolók a versenyszámokra készülnek fel.

Korábban megírtuk, még a megnyitó előtti napokban is kerültek elő olyan többmilliárdos tételek, amelyekről korábban nem esett szó, illetve akadt még néhány kihirdetés előtt álló közbeszerzés is.

Szerdán például mi is beszámoltunk arról, hogy a start előtt hétszáznyolcvanhárommillió forinttal drágult a vb. Azt már korábban tudni lehetett, hogy okostelefonok és laptopok beszerzésére is irányul tender. A közbeszerzési dokumentumok között az Mfor.hu végül rátalált arra a július 7-én aláírt szerződésre, amelynek értelmében ezt az Antenna Hungária Zrt. nyerte el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.