Műugrásra és vízilabdára még vannak szombati jegyek a vizes vb-n

Aki most dönt úgy, hogy kilátogatna délután a vb valamelyik eseményére, néhány helyszínen még megteheti.

MTI
2017. 07. 22. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műugrás döntőire és a női vízilabdatorna mérkőzéseire még vásárolhatók szombatra jegyek – a vizes világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint.

Műugrásban délután a vegyes szinkronműugrás, majd pedig a férfitoronyugrás fináléját rendezik a Duna Arénában, ahova ezekre az eseményekre még hozzá lehet jutni belépőhöz, akárcsak a Margitszigeten zajló női vízilabdatorna negyeddöntőbe jutásért sorra kerülő mérkőzéseire a Hajós Alfréd uszodába.

A szinkronúszás városligeti eseményeire viszont minden jegy elkelt.

Ugyancsak a szervezők tájékoztatása szerint szombaton (ma) a két budapesti szurkolói zóna ismét színes programokkal és koncertekkel várja azokat, akik a lelátók helyett a FanZone-t választják.

A Duna Aréna mellett található szurkolói zónában 16 órától a Fricska táncegyüttes lép fel. Ezt követően, 16.30-kor az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm kórusa – a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkara – érkezik a szurkolói zónába, hogy elénekelje a 17. FINA világbajnokság önkénteseinek tiszteletére íródott Önkéntes Dalt. A napi programot a kicsivel 19 óra előtt kezdődő Váczi Eszter élő koncert zárja.

A Margitszigeti Fan Zone-ban a délután néptáncprogrammal indul, melyet 15 órától Horányi Julinak, az X-Faktor ötödik évadában második helyezett énekesnőnek az akusztikus koncertje követ. 18.15-től a New Level Empire koncertezik a szigeten, és akinek a szurkolás és a koncertek után még marad energiája, a Margitszigeti Fénykertben a szokásos AfterChill parti keretében zárhatja a hétvége első napját – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.