Nincs változás: a Margitszigeten játssza a vb-döntőt vízilabda-válogatottunk

A szurkolók és a szakemberek véleménye az volt, hogy az lenne a legjobb, ha a csapat tagjai tudnának dönteni.

Tuser Krisztián
2017. 07. 28. 8:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A margitszigeti Hajós Alfréd uszodában játssza a világbajnokság döntőjét a magyar férfi vízilabda-válogatott – mondta a pólócsapat sajtótájékoztatóján Ágai Kis András sajtófőnök.

Korábban felmerült, hogyha döntőt játszik a magyar csapat, akkor a mérkőzést átviszik a lényegesen több férőhellyel rendelkező Duna Arénába. A szurkolók és a szakemberek véleménye az volt, hogy az lenne a legjobb, ha a csapat tagjai tudnának dönteni.

Szerdán Gyárfás Tamás úgy fogalmazott portálunknak: kizárt az, hogy áttegyék a döntőt, ugyanis ennek technikai akadályai is vannak.

Csütörtök este dőlt el, hogy világbajnoki döntőt játszik a magyar válogatott. Ellenfele pedig Horvátország csapata lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.