Sós Csaba: Hosszú Katinka bombaformában van

A szövetségi kapitány szerint jól sikerült a kezdés a magyar úszóknak.

MTI
2017. 07. 23. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyjából a papírformának megfelelően alakult ez a délelőtt” – fogalmazott az MTI-nek a kapitány. Hozzátette, az már most látszott, hogy „Hosszú Katinka bombaformában van”.

„A férfiváltónk két országos csúcsa, a stafétát kezdő Kozma Dominiké és a csapaté nagyszerű teljesítmény, de jól úszott a női váltónk is, kevés hiányzott, hogy ők is döntősök legyenek. Öröm, hogy mindkét lányunk, Kapás Boglárka és Késely Ajna bekerült a legjobb nyolcba 400 gyorson, s este döntőt úszhat. Összegezve: jól sikerült a kezdés, várom a folytatást!” – mondta Sós Csaba.

A Duna Arénában délelőtt kezdődtek az úszóversenyek, az első napon négy döntőt rendeznek, ebből kettőben lesznek érdekeltek a magyarok. Kapás Boglárka a harmadik, Késely Ajna az ötödik helyen lett finalista 400 m gyorson, a férfi 4x100-as gyorsváltó országos csúccsal szintén ötödikként jutott tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.