Dzsudzsák Balázs lábát aranyba öntik

Már levették a méretet, bekerül a múzeumba.

2014. 12. 11. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óriási megtiszteltetés ért: a PSV stadionjában levették a lábméretem, mert aranyba öntik és kiállítják a klub múzeumában. Köszönöm!” – írta ki Dzsudzsák Balázs a Facebook-oldalára csütörtökön délelőtt.

Dzsudzsák Balázs 2008 januárja és 2011 júniusa között összesen 157 mérkőzésen szerepelt a PSV Eindhovenben, s ezeken 55 gólt szerzett. 2008-ban holland bajnok és holland Szuperkupa-győztes lett csapatával. A 2010/11-es szezonban az Európa-ligában a negyeddöntőig jutott a PSV-vel, a kupában hét gólt szerzett és két gólpasszt adott.

A mai PSV–Dinamo Moszkva-mérkőzés már tét nélküli, az oroszok az eddigi öt meccsüket megnyerték, a mezőnyben egyedüliként százszázalékosak, és már a hollandok második helye is biztos a csoportban. A találkozót Vad II István vezeti.

Két hatalmas Dzsudzsák-gól és egy gólpassz a PSV színeiben, a nagy rivális Ajax ellen, egy meccsen:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.