Olasz válogatott csatár érkezett Torres helyére

Jövő nyárig a Milanhoz kerül kölcsönbe Alessio Cerci, az Atlético Madrid olasz válogatott labdarúgója.

2015. 01. 02. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves támadó pénteken már át is esett az orvosi vizsgálaton. Cerci Fernando Torres helyére érkezik a milánóiakhoz. Azt már a hét elején bejelentették, hogy Torrest – ugyancsak másfél évre – kölcsönadják nevelőegyesületének, az Atléticónak.

Cerci tavaly brazíliai vb-n egy meccsen szerepelt, Costa Rica ellen (0-1) csereként lépett pályára.

A játékos a 2012–13-as és a 2013–14-es szezonban a Torinóban játszott, a Serie A-ban a két év alatt 71 meccsen 21 gólt szerzett, de a madridi kaland nem jött be neki. Az Atléticónál, amellyel tavaly szeptember 1-jén hároméves szerződést kötött – minden frontot figyelembe véve –, csak kilenc találkozón lépett pályára, és csupán egyszer volt eredményes. De még így is több hasznot hozott a csapatának, mint Torres a Milannak, mert ő tíz mérkőzésen szenvedett össze egy gólt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.