Düh: majdnem nekimentek a játékosoknak a szurkolók Andorrában

Dzsudzsák és a válogatott sikertelenül próbálta engesztelni a szurkolókat az Andorra elleni zakó után.

Pintér Bence
2017. 06. 10. 7:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek este 1-0-ra kapott ki a magyar válogatott Andorrában . A győzelemre egyértelműen esélyesebb magyar csapat helyszínen lévő szurkolói a mérkőzés után hangot adtak nemtetszésüknek, mire Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, Bernd Storck szövetségi kapitány és a csapat nagy része a lelátókhoz sétált, hogy csillapítsa a kedélyeket.

Próbálkozásuk azonban sikertelen volt, a dühös szurkolók válogatott sértéseket vágtak a játékosok fejéhez, a videón pedig az is látszik, ahogy Storcknál elszakad a cérna, és a tömegből valakinek jelzi, hogy menjen oda hozzá, ha mondani akar valamit. Végül a biztonságiak terelték el a játékosokat a területről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.