Gyurcsó: Tudtuk, mi vár ránk Andorrában

A válogatott szélső állítja, nem becsülték le az ellenfelet.

Gabay Balázs
2017. 06. 29. 6:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még mindig Andorra. Ezúttal a kiábrándító 1-0-s vereséggel véget ért vb-selejtezőn kezdőként pályára lépő Gyurcsó Ádám elemezte a helyzetet. A Pogon Szczecin szélsője úgy látja, mindenki mélyen a tudása alatt játszott a meccsen, csapatként és egyénileg is hatalmas kudarc volt a találkozó.

„A szövetségi kapitány felelőssége, hogy kiket hív meg a keretbe, a pályán viszont nekünk kellett volna futballozni. Nem azért kaptunk ki, mert lebecsültük az ellenfelet, hanem mert Nos azért, mert a rossz a legenyhébb jelző az akkor mutatott játékunkra. Sajnáltam a szurkolókat, mindent megteszünk, hogy visszaszerezzük a bizalmukat, de higgyék el, nekünk még jobban fájt a vereség, elvégre saját magunkat égettük le. Pedig a budapesti egymás elleni meccs után tudtuk, mi vár ránk, mégis ez lett belőle”

– fogalmazott Gyurcsó.

Hozzátette, a következő összetartáson minden bizonnyal visszatérnek arra, mi lehetett a kudarc oka. Magyarázkodni, kifogásokat keresni nem akar, profi sportolóként inkább előre tekint.

Az andorrai vereséget követően a kiutazó szurkolók pocskondiázták a válogatottat, a mezt is levetették a futballistákkal. Bernd Storck a lemondását is felajánlotta, de ezt Csányi Sándor MLSZ-elnök nem fogadta el. A szövetségi kapitány az M4-nek adott interjújában elmondta, kifizeti azoknak a drukkereknek a jegyét, akik elkísérték őket Andorrába, és a lettek és portugálok elleni selejtezőkre is kimennek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.