Kleinheisler nagyon keletre szerződött

A kazah FK Asztana labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kleinheisler László.

MTI
2017. 06. 20. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem sokat tudok a kazah futballról, de az Asztanát ismerem, mert a nemzetközi porondon is letette már a névjegyét” – nyilatkozta a klub honlapjának a 13-szoros válogatott középpályás, aki a 6-os számú mezben játszik majd új együttesében. Hozzátette: szeretné bajnoki címhez, a Bajnokok Ligájában pedig a csoportkörbe segíteni a csapatot.

A háromszoros bajnok (2014, 2015, 2016) és Kazah Kupa-győztes (2010, 2012, 2016) Asztana a BL-selejtező második körében a lett Spartaks Jurmalával találkozik.

A 23 éves Kleinheislert 2016 januárjában a Videotontól szerződtette a Werder, amely az őszi idényre a Darmstadt 98-nak, tavasszal pedig a Ferencvárosnak adta őt kölcsön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.