Litván vagy bolgár ellenféllel találkozhat a Honvéd

Az első mérkőzésen a kispestiek lennének a pályaválasztók.

MTI
2017. 07. 14. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénteki, nyoni sorsoláson az is kiderült, hogy az első találkozón a kispestiek lennének a pályaválasztók, a visszavágót pedig idegenben játszanák.

A Zalgiris Vilnius szerdán hazai pályán 2-1-re legyőzte a Ludogorecet, amely 2015-ben és tavaly a főtáblára jutott a BL-ben, míg a Honvéd szintén 2-1-es hátrányból várja a zárt kapus hazai visszavágót.

A harmadik forduló első mérkőzéseit július 25-én és 26-án rendezik, míg a visszavágókra augusztus 1-jén és 2-án kerül sor.

Európa-liga

A francia Girondins Bordeaux lesz a Videoton FC ellenfele a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában, amennyiben a székesfehérváriak jövő csütörtökön túljutnak az észt Nomme Kalju együttesén.

A sorsoláson az is kiderült, hogy a Ferencváros a lengyel Arka Gdynia csapatával találkozik, ha jövő héten nagy bravúrral, 4-2-es hátrányról megfordítja a párharcot a dán Midtjylland vendégeként.

A Videoton 3-0-s előnyről várja a felcsúti második felvonást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.