Már csak VIP-jegyek vannak a magyar–portugálra

Hétfőn kora délutánra már teljesen megteltek a nézőtéri helyek.

MTI
2017. 07. 31. 15:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja hétfői összegzésében emlékeztet rá, hogy az árusítás vasárnap délelőtt kezdődött meg a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy három és fél óra alatt el is fogytak az első körben piacra került belépők. Az árusítás hétfőn 10 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. Ezúttal négy óra alatt találtak gazdára a jegyek, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, ezért már csak VIP-belépőket lehet vásárolni a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A VIP-jegyek vásárlásánál élnek a Szurkolói Klub-tagok kedvezményei, így ők minimum 15, maximum 25 százalékkal olcsóbban juthatnak ezekhez a belépőkhöz.

A nemzeti együttes előbb augusztus 31-én Lettországot fogadja, majd három nappal később Portugáliát. A magyarok hat forduló után hét pontjukkal a harmadikak a B csoportban, nyolc pont a hátrányuk a második, pótselejtezőt érő helyen álló portugálokkal szemben.

A lettek elleni találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai csütörtöktől vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók péntektől juthatnak hozzá belépőikhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.