Vámosok szállították le jachtjáról Ronaldót

A pénzügyőrök másfél órán keresztül maradtak a sztárfocista hajóján.

MN
2017. 07. 13. 5:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vámosok szállították le Cristiano Ronaldót és családját a focista jachtjáról, a hatóság emberei egy hatalmas hajóval érkeztek, majd megállásra kényszerítették a luxusjárművet.

Ronaldót ezután három rövidnadrágos, fegyveres pénzügyőr látogatta meg az aYa London fedélzetén. Aztán átvették az irányítást, és a sportoló másfél órán keresztül nem is térhetett vissza a hajóra – írja az Index a Hola.com értesülésére hivatkozva. 

A vámosok végül hivatalos dokumentumokat hátrahagyva távoztak a yachtról – az ügy összefügghet a portugál sztár ellen indított adóeljárással, a vámhatóság szerint ugyanis Ronaldo 14,7 millió euróval tartozik nekik.

A focista ugyanakkor állítja, lelkiismerete tiszta, és míg nem bizonyítanak rá semmit, nem is fizeti be az állítólagos elmaradást. Július 31-én kell egyébként megjelennie egy madridi bíróságon, hogy vallomást tegyen az ügyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.