Gerát hívták edzőnek a Premier League-be

A West Bromwich Albion kispadján lett volna számára hely, de inkább a Fradit és a futballt választotta.

MN
2017. 08. 31. 6:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról mi is írtunk, a hétfői telki válogatotti összetartáson Gera Zoltán nem a játékosok között melegített, hanem Bernd Storck szövetségi kapitány mellől figyelte a tréninget. A kapitány a hétfői sajtótájékoztatón azt mondta, örül, hogy a Gera a tapasztalatával segíti a válogatott tagjait a pályán kívülről is. Kicsit betekinthet az edzői kulisszák mögé, mivel Thomas Doll úgy is elengedte a nemzeti csapathoz, hogy a sérülése miatt biztosan nem húzhat szerelést.

A Ferencváros középpályása a Digi Sportnak még 2011-ben azt nyilatkozta, nem tudja, a futball mellett marad-e visszavonulását követően, néha így gondolja, néha másképp.

Most kiderült, a futballistának már évekkel ezelőtt volt rá esélye, hogy leüljön a kispadra trénerként. Korábbi csapata, a West Bromwich Albion ugyanis számított volna rá, de Gera végül úgy határozott, hogy nem hagy fel a labdarúgással, inkább hazajött a Fradiba, sőt még egy Eb-szereplés is megadatott neki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.