Hidi gólpasszal mutatkozott be az Oviedóban

A magyar középpályás 50 méteres assziszttal jelentkezett. Az első osztályban mindkét gigász győzött.

Gabay Balázs
2017. 08. 21. 5:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi is írtunk róla, hogy Hidi Patrik július utolsó napján a spanyol másodosztályú Real Oviedo csapathoz igazolt. A játékosnak nem kellett sokat várnia a bemutatkozásra: az első fordulóban a második félidőben csereként lépett pályára, és 1-3-as Rayo Vallecano-vezetésnél mintegy ötvenméteres gólpasszal jelentkezett.

A hazaiak így is vereséget szenvedtek, a mérkőzés 2-3-mal végződött, de a győri születésű középpályás a nagyszerű mozdulat után boldog lehet, hisz megmutatta edzőjének, joggal pályázhat a kezdőcsapatbeli tagságra.

Az első osztályban mindkét gigász győzött.

A Real Madrid egy félidő alatt lerendezte a Deportivo La Corunát idegenben: Bale és Casemiro lőtt közelről a hálóba. A fordulás után Kroos mindent eldöntött egy kontrából. A meccs lezárásaként a korábban kakaskodás miatt sárgát kapó Sergio Ramos fejelés közben lekönyökölte Borját, amiért – nem tűnt úgy, hogy jogosan – megkapta második sárgáját, így a hosszabbítás pillanataiban mehetett zuhanyozni. A kőkemény bekknek ez volt a tizennyolcadik piros lapja a bajnokságban, ami holtversenyben ligarekord

A Barcelona ugyancsak az első félidőben döntötte el a három pont sorsát a Betis ellen: egy öngóllal szereztek vezetést a katalánok, majd Sergi Roberto megszerezte élete első felnőttbajnoki gólját, így a vége 2-0. Messi három kapufát lőtt. Vele kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy még mindig nem írta alá új szerződését, amelyet hetekkel ezelőtt jelentettek be. A Barca némiképp kiköszörülte a Real Madridtól a múlt héten a szuperkupában elszenvedett kettős vereséget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.