Ibrahimovic „tipikus ibrás” képpel jelentette be, hogy hol folytatja

Visszatért a Manchester United labdarúgócsapathoz Zlatan Ibrahimovic, egyéves szerződést kötött.

MTI
2017. 08. 24. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svéd támadó április 20-án, az Anderlecht elleni Európa-liga-negyeddöntőn szenvedett térdszalagszakadást, majd klubja nem élt opciós jogával, nem hosszabbította meg szerződését.

A 35 éves Ibrahimovic – aki az elmúlt idényben 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett – azóta a közösségi médiában fotókon és videókon adta a világ, valamint együttese tudtára, hogy jól halad a felépülése. A rehabilitációt egyébként az angol klub központjában végezte. A manchesteriek most hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy újabb egy évre szerződtették.

„Visszatértem, hogy befejezzem, amit elkezdtem” – nyilatkozta most Ibrahimovic. A labdarúgó két, a vitrinjéből még hiányzó fontos trófeáért száll harcba idén: az angol bajnoki címért és a Bajnokok Ligája-győzelemért.

Ibrahimovic új mezszámmal, 10-essel szerepel majd az új idényben, eddigi számát, a 9-est ugyanis már a nyáron 75 millió fontért (26,325 milliárd forint) szerződtetett belga Romelu Lukaku viseli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.