Végleges Cristiano Ronaldo eltiltása

A spanyol sportdöntőbíróság is elutasította a Real Madrid fellebbezését.

MTI
2017. 08. 22. 20:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négyszeres aranylabdás csatár másfél hete a Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, néhány perccel később pedig műesésért is sárga lapot kapott, majd kiállítását követően meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt.

A Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség (RFEF) öt mérkőzésre tiltotta el a portugál sztárt, ám csapata előbb a szövetség fellebbviteli bizottságához, aztán a sportdöntőbírósághoz fordult enyhítésért, de nem járt eredménnyel.

Ez azt jelenti, hogy Ronaldo – azok után, hogy kihagyni kényszerült a párharc visszavágója mellett a Deportivo La Coruna elleni bajnoki találkozót is – nem állhat csapata rendelkezésére a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni meccseken sem. Először szeptember 20-án, a Real Betisszel szembeni találkozón játszhat majd, a La Liga ötödik fordulójában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.