Hatalmas pofont kevert le a klubelnök a szakkommentátornak

Miután megütötte Rolf Fringert a svájci Sion sportvezetője, meg is akarta rugdosni. Videón az incidens.

MN
2017. 09. 22. 15:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvert egy televíziós szakkommentátort a pálya mellett Christian Constantin, a svájci FC Sion futballklub elnöke – írja az MTI. A sportvezető csütörtökön az FC Lugano vendégeként aratott 2-1-es győzelem után pofon vágta, meglökte és meg akarta rugdosni Rolf Fringert, a válogatott volt szövetségi kapitányát. A 60 éves szakember a földre esett a támadás következtében.

Az incidensről videó is készült, ezen az látható, hogy egy harmadik személy a földön fekvő Fringer segítségére siet, miközben Constantin még megfenyegeti a szakkommentátort.

A svájci liga fegyelmi vizsgálatot indított az ügyben, melynek első következményeként Constantinnak meg kellett válnia alelnöki pozíciójától a 2026-os téli olimpiára jelentkező Sion pályázati bizottságában.

A klubelnök utólag annyit mondott, hogy valóban nem szép dolog megütni valakit, de nem bánta meg tettét.

„Szétrúgtam a hátsóját, és nagyon jót tett nekem” – fogalmazott, hozzátéve: Fringer hetek óta ócsárolja őt, a tévéműsorokban nárcisztikusnak nevezte, és azt állította, hogy semmi empátia nincs benne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.