Kiderült, miért nem sikerült a válogatott védő klubváltása

Lang vár, hogy a Beitar elküldje a repülőjegyeket, és kiutazhasson az orvosi vizsgálatra, de ez nem történt meg.

MN
2017. 09. 08. 9:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Furcsa történet Lang Ádámé. A magyar válogatott hátvéd már hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy kölcsönben a Beitar Jerusalem csapatához szerződik. Az ügyletből végül nem lett semmi. A labdarúgó és menedzsere a Digi Sport híradójának mesélte el a részleteket.

Mint azt Illés Zoltán a Sport 24-nek elmondta, a Beitar ajánlata vonzó volt. „Egy ideig vártuk, hogy a Beitar elküldje a repülőjegyeket, hogy kiutazhassunk az orvosi vizsgálatra, de ez nem történt meg. Egy idő után már azt gondoltuk, hogy köszönjük szépen, nem kérjük tovább a lehetőséget” – fogalmazott Illés, hozzátéve, a Dijon egy pillanatig sem akart Ádámtól megszabadulni.

Lang örült volna, ha összejön a klubváltás, főleg azért, mert több játéklehetőséget kapott volna. Hozzátette, úgy érzi, a Dijon talán csak kényszermegoldásként, csak a sérülések miatt vetette be őt, amolyan „ha nincs ló, jó a szamár is” megfontolásból. Kérdésként tette fel, ha nem működik jól a védelem, akkor a többi játékos miért nem kap lehetőséget.

Illés Zoltán leegyszerűsítette a történetet: „Ahogy mondani szokták, ez profi világ, itt az edző nem indokol – sem a pozitív, sem a negatív döntéseit, sohasem.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.