Leszakadt a lelátó a kisvárdai stadionban

Négy embert kellett kórházba szállítani a Békéscsaba elleni meccs közben.

Gabay Balázs
2017. 09. 11. 5:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB II-ben játszó Kisvárda vasárnap a Békéscsabát fogadta hazai pályán. Az első félidőben minden szem a várdai B-középre irányult, mely a kapu mögött foglalt helyet. A négysoros falelátó egyik gerendája ugyanis eltört, a szerkezet pedig leszakadt, több szurkoló majdnem két métert zuhant. Hárman könnyebben megsérültek a balesetben, egy negyedik drukker agyrázkódást szenvedett – írja a Szon.hu.

A négy sérültet a hazai csapatorvos látta el, majd két mentővel kórházba szállították őket. A félbeszakadt mérkőzést folytatták, Kondés Elemér csapata végül 3-2-re nyert odahaza.

A kisvárdai stadiont minden valószínűség szerint hamarosan fel fogják újítani, a látványtervek már ott vannak a csapat honlapján. A fedett arénát 2570 fősre tervezik, mintegy 1,5 milliárd forintot szánnának rá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.