Pomper Tibor kitálal a fociról, alkoholról, bundáról

Az egykori tehetséges hátvéd bejelentette, hogy könyvet ír.

Gabay Balázs
2017. 09. 29. 6:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pomper Tiborra van, aki a pályán mutatott teljesítménye alapján emlékszik, hisz közel 200 NB I-es meccse van, megfordult számos csapatban. A Honvéddal Kupa-győzelmet, a Dunaújvárossal és a Ferencvárossal bajnoki ezüstöt szerzett, a válogatott keretébe is kapott behívót.

Ugyanakkor sokan emlékezhetnek a hírekre, melyek alkoholproblémáiról szólnak, és persze a bundabotrányokról.

Egy 2003-as Videoton–Honvéd mérkőzés után nyolc hónapra eltiltották, majd 2012-ben is előkerült a neve a REAC kapcsán, a tiltott meccsbefolyásolás miatt idén nyáron pénzbüntetést szabott ki rá a bíróság.

Pomper csütörtöki Facebookon-bejegyzését a 24.hu szúrta ki, melyben bejelentette, hogy kacskaringós életéről könyvet ír, amiben a szép gyerekkori emlékektől a gólokon és a piáláson át a bundáig minden benne lesz. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.