Sallai remek góllal kezdett az APOEL-ben

Orbán Viktor fia is figyelemmel kíséri a magyar szélső teljesítményét.

Földi Bence
2017. 09. 10. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sallai Roland az átigazolási szezon legvégén igazolt a ciprusi bajnokhoz Felcsútról, az APOEL Nicosiában egyből a kezdőben találta magát. A magyar szélső sokáig nem várakoztatta meg a helyi drukkereket: három veszélyes lövés után a 27. percben beköszönt, nem is akármilyen góllal.

A játékos egy büntetőt is kiharcolt a meccsen, amelyet megnyert az APOEL. Az éles szögből szerzett találatról hírt adott az APOEL Facebook-oldala is, ezt osztotta meg mindennemű kommentár nélkül Orbán Viktor miniszterelnök fia, Gáspár, aki korábban maga is kergette a bőrt.

Az APOEL Facebook-oldalán közölt gifjén egy másik szögből is megcsodálható a találat:

A ciprusi csapat szerdán a Real Madriddal mérkőzik a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, Sallai akár a kezdőbe is bekerülhet. Volt csapata, a Puskás Akadémia Sallai nélkül is nyert szombaton, zárt kapus meccsen győzte le 3-1-re az Újpestet, idegenben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.