Újabb gólt lőtt Nikolics Nemanja az MLS-ben

Németh Krisztián viszont piros lapot kapott a legutóbbi játéknapon.

MTI
2017. 09. 17. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nikolics a Stieber Zoltánt foglalkoztató DC United ellen kezdőként lépett pályára, s tizenegyesből lőtte csapata utolsó gólját a 3-0-ra megnyert összecsapáson. A válogatott támadónak ez volt szezonbeli 18. találata, ezzel a góllövőlista második helyén áll a világ- és Európa-bajnok, 19 gólos David Villa mögött. Csapata 29 forduló után harmadik a keleti főcsoportban.

Az ellenfélnél Stieber a 78. percben csereként állt be, a DC United pedig jelenleg az utolsó keleten.

A játéknap másik magyar érdekeltségű találkozóján Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas fogadta a New Englandet. Sallóit nem nevezték az összecsapásra, míg Németh Krisztián a vendégek kezdő tizenegyében kapott helyet. A Revolution támadója sok időt nem töltött a pályán, ugyanis a 11. percben könyöklésért azonnal piros lapot kapott a játékvezetőtől. Az eset előtt a New England vezetett, végül azonban 3-1-es vereséget szenvedett, s a keleti konferencia nyolcadikjaként várja a folytatást.

A kansasiek a nyugati főcsoport harmadik helyén állnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.