Bernd Storck: Ilyet még nem tapasztaltam pályám során

A szövetségi kapitány meghökkent azon, hogy a szurkolók elfordultak tőle és csapatától.

MN
2017. 10. 11. 5:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitányát egészen meglepte a negatív hangulat, melyet a Groupama Arénában tapasztalt kedd este. A szurkolók kifütyülték a csapatot, Dárdai Pál korábbi kapitányt éltették, k**va gyenge rigmusokkal éreztették a játékosokkal, illetve a stábbal, mit gondolnak a vb-selejtezőbeli teljesítményről, és Auf wiedersehen, vagyis viszontlátásra felszólítással üzentek a kapitánynak.

„Nem volt egyszerű mérkőzés. Tudtuk, hogy mivel tartozunk a svájci vereség (5-2) után a szurkolóinknak, s ha nem is sikerült sokkal, de azért nyertünk 1-0-ra. Nem játszottunk jól, de végig nyerni akartak a játékosok, ezért megdicsértem őket” – jelentette ki Bernd Storck az M4Sport kérdésére, aki nem kívánt részletekbe menően beszélni a találkozóról, egyúttal hozzátette, a csapat ezúttal nem kapta meg azt a támogatást drukkereitől, amit megszokott, ő pedig ahhoz hasonlót még nem élt át pályafutása során, hogy a hazai drukkerek az ellenfelet segítsék. A riporter Storck hosszabb távú terveire is rákérdezett, hiszen jövő nyáron lejár a tréner szerződése, de erről nem szeretett volna beszélni.

„Jó mérkőzést játszottunk. Néhány labdát ugyan eladtunk, de azért stabilan védekeztünk. A második félidő első fele is rendben volt még, de a végére elfáradtunk.

Nem mondom, hogy nem érdemelték meg a győzelmet a magyarok, de csalódottak vagyunk, hogy tíz perccel a vége előtt kaptuk a három pontot eldöntő gólt” – értékelt az MTI tudósítása szerint Lars Olsen, a feröeriek dán szakvezetője.

A magyar válogatott 13 ponttal a vb-selejtezők B csoportjának harmadik helyén végzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.