Egyedülálló vereségsorozat a Serie A-ban

Szezonbeli összes meccsét elvesztette az újonc Benevento.

MN
2017. 10. 22. 15:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sereghajtó Benevento FC az öt nagy európai bajnokságot tekintve az egyedüli, amely továbbra is pont nélkül áll, gólkülönbsége 2-22 a Serie A-ban, miután vasárnap 3-0-ra kapott ki a Fiorentina otthonában – írja az MTI. A statisztikának különös ízt ad, hogy az ókori Beneventum a rómaiak győztes honvédő csatáiról ismert.

A legutóbb ezüstérmes AS Roma a Manchester Citytől nyáron megszerzett szerb Aleksandar Kolarov szabadrúgásgóljával 1-0-ra győzött a Torino otthonában, míg az AC Milan három vereséget követően ezúttal egy pontot szerzett, ugyanis gól nélküli döntetlent játszott a vendég Genoával.

Nagy Ádám csapata, a Bologna az Atalanta vendégeként 1-0-ra kikapott. A magyar válogatott középpályása ezúttal is a cseresorból nézte végig a mérkőzést.

További eredmények:

AC Milan–Genoa 0-0
Atalanta–Bologna 1-0 (0-0)
Benevento–Fiorentina 0-3 (0-1)
SPAL–Sassuolo 0-1 (0-1)
Torino–AS Roma 0-1 (0-0)

Korábban játszották:

Chievo–Hellas Verona 3-2 (2-1)
SSC Napoli–Internazionale 0-0
Sampdoria–Crotone 5-0 (3-0)

Hátralévő találkozók:

Udinese–Juventus 18.00
Lazio–Cagliari 20.45

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.