Iniesta pályafutása végéig szóló szerződést kötött az FC Barcelonával

Iniesta ugyanannyi trófeát gyűjtötte be a klub történetében, mint Messi.

MN
2017. 10. 06. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrés Iniesta, az FC Barcelona klub-, világ- és Európa-bajnok futballistája pályafutása végéig szóló szerződést kötött csapatával. A katalán klub honlapjának beszámolója szerint a 33 éves középpályás pénteken írta alá az életre szóló megállapodást a Camp Nou Stadionban – írja az MTI.

A 2010-es világbajnokság döntőjében győztes gólt szerzett klasszis 1996-ban, 12 esztendősen került a klubhoz, 2002. október 29-én debütált a felnőtt csapatban, ahol azóta 639 tétmérkőzésen lépett pályára, s 55 gólt szerzett, két éve pedig már övé a csapatkapitányi karszalag. Iniesta Lionel Messivel holtversenyben a legtöbb trófeát gyűjtötte be a klub történetében: többek között nyolc bajnoki címet, négy Bajnokok Ligáját, és három klubvilágbajnoki címet nyert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.