Mesterhármast rúgott Nikolics Nemanja Amerikában

Már 24 bajnoki találatnál jár a magyar csatár.

MN
2017. 10. 16. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nikolics Nemanja három gólt szerzett a Chicago Fire-ban az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának utolsó előtti, 33. fordulójában.

Az első gól

A magyar támadó vasárnapi, Philadelphia Union elleni triplája 3–2-es győzelmet hozott csapatának, ő maga pedig már 24 bajnoki találatnál jár – írja az NSO.

„Micsoda este! Győzelem az első mesterhármasommal az MLS-ben! Ennek a labdának különleges helyet találok majd!” – kommentálta Facebook-oldalán a mérkőzést a magyar válogatott játékosa. 

Amilyen hamar előnybe került a hazai együttes, olyan gyorsan fordította meg az állást a Philadelphia: tíz perccel később már a vendégek vezettek 2–1-re. Azonban Nikolicsot nem lehetett megállítani, előbb büntetőből egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezte a Chicagónak.

A második gól

A magyar csatár előnye jelenleg három egység a góllövőlista élén Diego Valeri előtt, őket a 20 gólos David Villa követi.

A harmadik gól

 ###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.