Nagy Ádám elmondta, hogy miként „cseszhet ki” még jobban saját magával

A válogatott középpályás bolognai mellőzöttségéről beszélt, nagyon nehéz időszakként írva le a mostanit.

Radványi Benedek
2017. 10. 12. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Ádám az utóbbi időben gúnyos megjegyzések és éles kritikák középpontjába került, mivel az előző szezonban 25 mérkőzésen szerepelt a Bolognában, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban.

„Nagyon nehéz időszakban vagyok – mondta az M4 Sportnak a keddi válogatott mérkőzés után. – Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy amikor felkerültem a Ferencvároshoz, azt sem egy féléves padozás előzte meg, hanem egyből bedobtak a mély vízbe, és játszani tudtam. Nekem ez most új szituáció, próbálok tényleg mindent megtenni az edzéseken, illetve az edzések után a konditeremben, mert

nem szeretnék ennyivel megelégedni, s nem azt szeretném, hogy legyen egy Serie A-s szezonom, és ennyi elég legyen.

Volt, aki már leírt akkor, amikor kiigazoltam, most azon vagyok, hogy megcáfoljam.”

Arról, hogy miként viseli a mellőzöttséget, így beszélt: „Nyilván nekem is vannak emiatt hangulatingadozásaim, de arra már a legelején rájöttem, hogy ha nem edzek és nem úgy állok hozzá a dolgokhoz, akkor saját magammal cseszek ki, már bocsánat.”

A 22 éves középpályás próbál az előrejátékban fejlődni, s úgy van vele, nem esett kétségbe, és hamarosan újra a pályán láthatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.