Visszatért Coulibaly az NB I-be

Akár már szombaton pályára léphet a Balmazújvárosban a 36 éves egykori kétszeres gólkirály.

MTI
2017. 10. 26. 15:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hajdúsági klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet rá, hogy a 36 éves játékos szűk két hónappal ezelőtt edzéslehetőséget kért Balmazújvárosban, mostanra pedig olyan állapotba került, hogy a szakvezetés megítélése szerint már tud segíteni a csapatnak.

A francia futballista megállapodása csak az őszi szezon hátralévő részére, december 9-ig szól. A felek ezt követően a teljesítménye ismeretében térhetnek vissza a szerződéshosszabbításra. Ha sikerül elintézni a szükséges adminisztrációt, Coulibaly akár már szombaton, a címvédő Budapest Honvéd ellen pályára léphet.

A középcsatár 2009 és 2013 között négy évet töltött Debrecenben, kétszer gólkirály lett az NB I-ben, illetve szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is. Távozása után egyszer már visszatért Magyarországra, 2015 novemberétől az idény végéig ismét a DVSC-t erősítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.