Csak 2-2-re ment a Real Madrid egy harmadosztályú csapat ellen

A visszavágó döntetlenje nem fájt nagyon, 4-2-vel a 16 között vannak a kupában. Mayoral fejesgólja ráadásul gyönyörű volt.

MN
2017. 11. 29. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hónapja 2-0-ra nyert a Real Madrid a harmadosztályú Fuenlabrada vendégeként a Spanyol Kupában, a kedd esti visszavágón viszont nem kápráztatta el Zinedine Zidane csapata a Santiago Bernabéu ötvenezer nézőjét.

A legtöbb sztár nem játszott (Cristiano Ronaldo kispados sem volt), 1-0-ra vezetett is a Fuenlabrada, de aztán Borja Mayoral duplájával fordítottak a második félidőben. A húszéves spanyol csatár első találata igazán pazar volt (a felső lécről vágódott a gólvonal mögé a fejese), a második előtt pedig Gareth Bale-nek volt egy szép megmozdulása: sarokkal tette a labdát maga elé.

A vége 2-2 lett, 4-2-vel ment tovább a Real a legjobb 16 közé. A Barcelona szerdán játszik Copa del Rey-meccset a Murciával, a katalánok 3-0-ra nyertek az első meccsen.

A mérkőzés összefoglalója, benne Mayoral remek gólja (5:20-tól):

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.