Guardiola: Megölöm a játékosaimat, ha ez bekövetkezik

A manchesteri égszínkékek edzője nem hagyja lankadni övéit.

Gabay Balázs
2017. 11. 20. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester City a Bajnokok Ligájában is elképesztő lendülettel menetel, de amit a bajnokságban művel, arra nincsenek szavak. Pep Guardiola csapata tizenegy győzelemmel, egy döntetlennel, vereség nélkül vezeti a bajnokságot, már hat ponttal előzi a szintén remek formában lévő városi rivális Unitedet. A repülőrajt ellenére a katalán tréner a Leicester City elleni hétvégi 2-0-s siker után ellentmondást nem tűrően jelezte, hogy nem hagyja elkényelmesedni játékosait.

– Ez nem fog megtörténni, mert én vagyok a menedzserük. Megölöm őket, ha ez bekövetkezik, az én csapataimnál nincs ilyen

– fogalmazott nyíltan Guardiola a Fourfourtwo.com tudósítása szerint. Hozzátette: azzal nincs baja, ha olykor övéi gyengén játszanak, és emiatt kikap a csapat, de nála nincs önelégült játék, mindig a legjobb teljesítményre kell törekedni.

A City kedden a Feyenoord ellen játszik a Bajnokok Ligájában, ahol már biztosította a legjobb 16 közé jutását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.