Wayne Rooney mesterhármasával nyert az Everton

Az Arsenal és a Chelsea egyaránt hazai pályán diadalmaskodott. Nehéz győzelmet aratott a Manchester City.

MTI
2017. 11. 30. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A listavezető Manchester City a vártnál sokkal nehezebben, Raheem Sterling 96. percben szerzett góljával 2-1-re gyűrte le a vendég Southamptont, ezzel sorozatban 12. győzelmét aratta.

Az Arsenal és a Chelsea egyaránt hazai pályán diadalmaskodott magabiztosan, előbbi a Huddersfield Town, utóbbi a Swansea City csapatát múlta felül. A Liverpool a Stoke City otthonából hozta el a három pontot.

Az Everton Wayne Rooney mesterhármasával győzte le a West Ham Unitedet: a 32 éves támadó – aki nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez a Manchester Unitedtől – több mint hat év (2272 nap) után, 2011. szeptember 11. után szerzett újra három gólt egy mérkőzésen a Premier League-ben.

A 119-szeres válogatott támadónak különösképpen a harmadik gólja volt emlékezetes, ugyanis a vendégek kapusának felszabadítását a félpályáról kapásból lőtte a hálóba.

Premier League, 14. forduló:

Arsenal–Huddersfield Town 5-0 (1-0)

Bournemouth–Burnley 1-2 (0-1)

Chelsea–Swansea City 1-0 (0-0)

Everton–West Ham United 4-0 (2-0)

Manchester City–Southampton 2-1 (0-0)

Stoke City–FC Liverpool 0-3 (0-1)

Kedden játszották:

Brighton–Crystal Palace 0-0

Leicester City–Tottenham Hotspur 2-1 (2-0)

Watford–Manchester United 2-4 (0-3)

West Bromwich Albion–Newcastle United 2-2 (1-0)

Az állás:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.