Diego Costa most már hivatalosan is visszatért az Atlético Madridhoz

A vasárnapi edzésen mutatták be a másik új szerzeményt, a Sevillától 40 millió euróért szerződtetett spanyol Vitolót.

MTI
2017. 12. 31. 18:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brazil születésű spanyol játékost vasárnap mutatta be régi-új csapata, melyet 2014-ben 18 év szünet után bajnoki címhez segített. A madridiak 57 millió fontot (20 milliárd forintot) fizettek a Chelsea-nek érte, így ő lett a klub történetének legdrágább játékosa.

A 28 éves támadó a spanyol válogatott júniusi világbajnoki selejtezője óta nem lépett pályára, edzője, Antonio Conte ugyanis nem szerepeltette az angol bajnoki címvédő gárdában. A Chelsea 2014-ben 32 millió fontért vásárolta meg őt, s a londoni csapatnál 120 találkozón 59 gólt szerzett.

Diego Costa az Atlético átigazolásoktól való eltiltása miatt szerepelhet csak januártól az Atléticóban, amelyhez először 2006-ban szerződött.

A vasárnapi edzésen – melyre 20 ezer szurkoló látogatott ki – mutatták be a Madrid másik új szerzeményét, a Sevillától 40 millió euróért szerződtetett, szintén spanyol Vitolót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.