Egy hónapig nem futballozhat Ibrahimovic

José Mourinho szerint komoly a probléma.

MN
2017. 12. 30. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Térdfájdalmak miatt egy hónapig nem futballozhat Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United svéd csatára – írja az MTI.

„Komoly a probléma. Harminchat éves, és rossz a térde. Egy hónapig nem számíthatunk rá” – nyilatkozta szombaton José Mourinho vezetőedző a Southampton elleni, gól nélküli döntetlennel zárult bajnoki mérkőzés után.

Ibrahimovic áprilistól november elejéig ugyancsak térdsérülés miatt nem játszhatott. Ügynöke május elején jelentette be, hogy a játékos sikeres térdműtéten esett át. Az operációt az Egyesült Államokban, a Pittsburghi Egyetem egészségügyi központjában végezték el.

A belga Romelu Lukakut oxigénmaszkkal az arcán, hordágyon vittek le a pályáról, miután a meccs elején összefejelt ellenfelével. Mindezek ellenére a portugál szakvezető úgy nyilatkozott, nem szükséges megerősíteni a keretet a januári átigazolási időszakban.

„Nem tudom a választ erre a kérdésre, de elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, nem lehet panaszom rájuk” – szögezte le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.