Ibrahimovic hiába tért vissza góllal, kiesett a címvédő Manchester United

Az angol Ligakupa negyeddöntőjében rekedt az MU, a Német Kupában a Bayern, az olaszban a Juventus viszont továbbjutott.

MN
2017. 12. 21. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United a Bristol Citytől kapott ki úgy, hogy a hazai csapat győzelmet érő gólja 1-1-es állásnál a 93. percben esett. Előtte Bryan remek góljával is vezettek a hazaiak, ám egyenlített a címvédő, méghozzá a sérüléséből visszatérő, április 9. után ismét tétmeccsen gólt szerző Ibrahimovic találatával, amelyet szabadrúgásból szerzett. Már csak emiatt is érdemes megnézni a találkozó összefoglalóját:

Hatalmas volt a buli Bristolban, a találkozó után a másodosztályú csapat szurkolói elözönlötték a pályát:

Szenvedett a Chelsea is a másik szerdai angol Ligakupa-mérkőzésen: a Bournemouth a 90. percben egyenlített ellene, de a londoni együttes egy perccel később kiharcolta a továbbjutást Morata találatával.

Kedden az Arsenal (a West Ham United ellen 1-0-lal) és a Manchester City (Leicester City, 1-1 után tizenegyesekkel 3-4) jutott tovább. Az elődöntő oda-vissza vágós párharcai januárban lesznek, a döntőt február 25-én a londoni Wembley Stadionban játsszák.

A Német Kupában is kiesett a címvédő: a Borussia Dortmund búcsúztatásával jutott a  negyeddöntőbe a Bayern München 2-1-gyel. A bajorok Jérome Boateng és Thomas Müller révén kétgólos előnybe kerültek, de a második játékrészben Andrij Jarmolenko szépített, és a vendégcsapat az egyenlítéshez is közel állt.

Az Olasz Kupa negyeddöntőjében viszont nem hibázott a címvédő: a Juventus szerdán 2-0-ra verte saját közönsége előtt a Genoát.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.