Kisiklott egy vasúti kocsi a Ferencvárosban

A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre.

MN
2017. 12. 21. 6:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija csütörtök hajnalban a Ferencvárosi állomáson, és elzárta a Kelenföld felé vezető egyik vágányt, továbbá a Ferencváros–Soroksári út állomás közötti mindkét vágányt – közölte a MÁV.

A vonatok Kőbánya-Kispest, illetve a Keleti pályaudvar helyett Soroksári út állomásig közlekedtek, és onnan indultak Kunszentmiklós-Tassra, illetve Kelebiára. Az utasok a Soroksári úti állomást BKV-járatokkal közelíthették meg. A Ferencvárosi és a Kelenföldi állomás között egy vágányon, hosszabb menetidővel közlekedtek a vonatok.

A MÁV később tudatta, hogy a műszaki mentés eredményeként újraindult a közlekedés a Ferencváros és a Soroksári út állomás között, a kunszentmiklós-tassi, illetve a kelebiai járatok már Kőbánya-Kispestig, illetve a Keleti pályaudvarig közlekednek és onnan is indulnak. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre. 

Várhatóan nyolc órakor a Ferencváros és Kelenföld közötti másik sínpáron is megindulhat a forgalom, így mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.