Klubváltás: talán az utolsó heteit tölti Bolognában a mellőzött Nagy Ádám

Donadoni nem játszatja, mehet a másodosztályba vagy más országba.

Arday Attila
2017. 12. 20. 8:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencvárosból tavaly szerződtetett Nagy Ádámnak, a tavaly felfedezett középpályásnak 2021 nyaráig érvényes a megállapodása a Bolognával, de ezt jelen állás szerint nem sok értelme lenne kitölteni. Roberto Donadoni, az egykori világklasszis labdarúgó és volt szövetségi kapitány a csapat vezetőedzőjeként alig szerepelteti Nagy Ádámot, mindössze három bajnokin léphetett pályára ebben a szezonban.

Mint az Nso írja, átigazolási hírekkel és pletykákkal foglalkozó olaszországi honlapok szerint éppen ezért a játékos januárban távozhat az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolognától. 

A Gazzamercato mostani értesülése szerint pedig – amelyet a Tuttomercatoweb is átvett – spanyol és francia klubok érdeklődnek a játékos iránt. Egy hete az Nso a Tuttobolognaweb.it alapján arról írt: a 22 éves magyar válogatott középpályás több hete képben van a másodosztályú Bresciánál, ráadásul a télen vélhetően csak nő a posztriválisok száma, ami nem segíti Nagy Ádám, a játékszervezésben is részt vállaló labdarúgó helyzetét. A Pianetaserieb.it is megerősítette az információt, miszerint a „Brescia álma a középpályára Nagy Ádám”.

 

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.