Már biztos: Ronaldo is ott lesz az El Clásicón

Egy hét szünet után pénteken újra edzett, és készen áll a szombati összecsapásra.

MN
2017. 12. 22. 16:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hét szünet után pénteken újra edzett Cristiano Ronaldo, a Real Madrid ötszörös aranylabdás futballistája. Ezzel szinte biztosra vehető, hogy a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is címvédő királyi gárda portugál sztárjátékosa ott lesz a kezdőcsapatban a vendég Barcelona elleni szuperrangadón, amely szombaton 13 órakor kezdődik – írta az MTI.

Később a Reuters beszámolója szerint Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője megerősítette a hírt. Mint mondta, a játékos jól érzi magát, és készen áll a szombati összecsapásra.

Ronaldo múlt szombaton, a brazil Gremio elleni klubvilágbajnoki döntőben szenvedett kisebb vádlisérülést. A spanyol együttes az ő góljával nyerte meg a finálét.

A Real Madrid jelenleg csak a negyedik a La Ligában, hátránya 11 pont az éllovas Barcelonával szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.