Ötgólos győzelmet aratott a Chelsea

A Swansea City a hajrában fordított a Watford otthonában, a Manchester United döntetlent játszott.

MTI
2017. 12. 30. 17:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoniak a mérkőzés 10. percében már két góllal vezettek, és a folytatásban is nagy fölényben játszottak, a vendégek mindössze egyetlen alkalommal próbálkoztak kapura lövéssel.

A csütörtökön kinevezett portugál vezetőedző, Carlos Carvalhal győzelemmel mutatkozott be a Swansea City kispadján. A walesiek a 85. percben még hátrányban voltak a Watford otthonában, végül azonban 2-1-re nyertek, és elmozdultak a tabella utolsó helyéről.

A Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Southamptonnal. A házigazdák csatára, Romelu Lukaku a tizedik percben összefejelt ellenfelével. A belga játékost négy perccel később oxigénmaszkkal az arcán, hordágyon vittek le a pályáról. A 81. percben egy szabadrúgást követően Nemanja Matic hat méterről kapura lőtt, de mivel a gólvonal előtt a francia Paul Pogba feleslegesen beleért a labdába, a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. José Mourinho vezetőedző együttese sorozatban harmadszor játszott döntetlent a bajnokságban, és nem tudta visszaelőzni a tabellán a címvédő Chelsea-t.

Premier League, 21. forduló:

Manchester United – Southampton 0-0

Bournemouth – Everton 2-1 (1-0)

Chelsea – Stoke City 5-0 (3-0)

Huddersfield – Burnley 0-0

Liverpool – Leicester City 2-1 (0-1)

Newcastle United – Brighton 0-0

Watford – Swansea City 1-2 (1-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.