Újabb álomcsapatba került be Nikolics

A Goal.com rangos névsora után a észak-amerikai liga is elhelyezte őt az idei „dream teamben”.

2017. 12. 01. 7:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nikolics Nemanja Facebook-oldalán közölte, hogy bekerült az év csapatába a Major League Soccerben (MLS). „Büszke vagyok rá és megtisztelő, hogy ilyen nagyszerű játékosok között szerepel az én nevem is. Hálás vagyok a csapattársaknak, a Chicago Fire-nek, hogy ilyen sikeres első évet produkálhattam Amerikában” – tudatta örömét a nyilvánossággal péntek reggel a magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja csak néhány nappal azután, hogy a Goal.com futballszakportál szintén elhelyezte őt az MLS álomtizenegyében.

A további ismerős – és nem kicsi – neveket is tartalmazó kezdőt ITT lehet megtekinteni, különleges észak-amerikai stílusban.

A Goal.com listája sem volt kevésbé rangos, azt ITT találja.

Priskin Tamás, Nikolics válogatottbéli társa a magyar Inzaghinak nevezte a korábbi kapitány, Bernd Storck által a nemzeti csapatban csak legfeljebb csereként számításba vett támadót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.