Argentin játékosa hét és fél év után elhagyja a Barcelonát

Javier Mascherano távozik Barcelonából.

MTI
2018. 01. 23. 17:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán együttes honlapjának keddi tájékoztatása szerint a klubvezetők és az első csapat tagjai szerdán, a szurkolók csütörtök este, az Espanyol elleni, hazai Király-kupa-mérkőzésen búcsúzhatnak el az argentin játékostól.

Mascheranót 2010 nyarán a Liverpooltól igazolta a Barcelona, amellyel a dél-amerikai légiós 18 trófeát nyert, és öt edzőnél összesen 334 tétmérkőzésen lépett pályára.

Katalán sajtóhírek szerint Mascherano a kínai Hebei CFFC csapatban folytatja pályafutását, az ázsiai klub 10 millió eurót (3,1 milliárd forint) fizet érte. A chilei Manuel Pellegrini edző irányításával a Hebei CFFC legutóbb a negyedik helyen zárt a kínai élvonalban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.