Kiesett a spanyol kupából a Real Madrid

Ilyen még nem volt: hazai pályán elszenvedett vereség után, visszavágón ejtették ki a csapatot.

MN
2018. 01. 25. 6:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem jutott be a Real Madrid labdarúgócsapata a spanyol Király-kupa elődöntőjébe. A királyi gárda előzőleg idegenben 1–0-ra nyert ugyan a Leganés ellen, de a szerdai visszavágón hazai pályán 2–1 arányban kikapott, és kiesett.

Ezzel a Leganés lett az első olyan együttes a sorozat történetében, amely az első, hazai pályán elszenvedett vereség után, visszavágón tudta kiejteni a csapatot.

Guardian beszámolója szerint a mérkőzés után Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője kiemelte: nem voltak elég jók, és felelősnek érzi magát a történtekért. „Ez egy kudarc”, de folytatni fogjuk, nem tehetünk mást – jelentette ki.

Emilio Butragueno, a Real Madrid korábbi kiváló támadója, jelenlegi nemzetközi igazgatója pedig közölte: nem számítottak ilyen eredményre.

A Leganés most először jutott el az elődöntőig, a Sevillához és a Valenciához csatlakozik a legjobb négy között. Az utolsó továbbjutó még nem ismert, az FC Barcelona és az Espanyol mérkőzik a helyért csütörtökön.

Eredmény, negyeddöntő, visszavágó:
Real Madrid–Leganés 1–2 (0–1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.