Szalai gólt lőtt, de kikapott a Hoffenheim

Gulácsi Péter is vereséget könyvelhetett el.

MTI
2018. 01. 20. 17:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gulácsi Péterrel felálló Leipzig és a Szalai Ádámot is bevető Hoffenheim egyaránt vereséget szenvedett a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján.

Szalai kezdő volt csapatában, amely közvetlenül a szünet előtt és után is gólt kapott. A 70. percben már háromgólos előnyben volt a vendég Bayer Leverkusen, a magyar légiós a 86. percben szerezte meg a házigazdák becsületgólját. Szalai a hetedik mérkőzésén az első gólját szerezte meg a bajnoki szezonban. A sokáig sérült magyar légiós sorozatban ötödször kapott bizonyítási lehetőséget, a mostani meccs előtt augusztus 19-én, még az első fordulóban volt kezdő.

Gulácsi ezúttal is kezdő volt a lipcsei együttesben, amely hiába került előnybe a 66. percben, a Freiburg tíz perccel később átvette a vezetést, és otthon tartotta a három pontot.

Bundesliga, 19. forduló:
Freiburg – RB Leipzig 2-1 (0-0)
Hoffenheim – Bayer Leverkusen 1-4 (0-1)
Mainz – VfB Stuttgart 3-2 (1-1)
Borussia Mönchengladbach – Augsburg 2-0 (1-0)
Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 1-3 (0-2)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.