A félidőben hátrányban volt, büntetőt hibázott, ám a ráadásban nyert a Bayern

A Besiktas elleni BL-nyolcaddöntőre készülő bajorok utóbbi tíz bajnoki találkozójukat megnyerték.

MTI
2018. 02. 17. 17:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédő és toronymagasan listavezető Bayern München a 91. percben értékesített büntetővel szerezte meg a győzelmet a Wolfsburg otthonában a Bundesliga 23. fordulójának szombati játéknapján.

A szünetben még a hazaiak vezettek 1-0-ra, majd a fordulás után, az 55. percben Arjen Robben révén tizenegyest hibáztak a vendégek. Az egyenlítésre egészen a 64. percig kellett várni – ekkor Sandro Wagner volt eredményes –, majd amikor már úgy tűnt, meglepetés születik, ismét büntetőhöz jutott a Bayern, és Robert Lewandowski már nem hibázott.

A Besiktas elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő Bayern München utóbbi tíz bajnoki találkozóját megnyerte, utoljára november végén, a Mönchengladbach otthonában szenvedett vereséget.

Bundesliga, 23. forduló:
Wolfsburg – Bayern München 1-2 (1-0)
Freiburg – Werder Bremen 1-0 (1-0)
Hamburg – Bayer Leverkusen 1-2 (0-1)
Köln – Hannover 96 1-1 (1-1)
Schalke 04 – 1899 Hoffenheim 2-1 (2-0)

pénteken játszották:
Hertha – Mainz 0-2 (0-1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.