A Manchester United nyerte a Chelsea elleni rangadót

Pedig még a londoniak vezettek.

MTI
2018. 02. 25. 17:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United hátrányból fordítva győzte le 2-1-re a címvédő Chelsea-t az angol labdarúgó-élvonal 28. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A vendégek a Barcelona elleni hétközi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzésen is eredményes Willian góljával szereztek vezetést, azonban az MU Romelu Lukaku találatával még a szünet előtt egyenlített. Érdekesség, hogy a belga csatárnak ez volt a tizenhetedik olyan bajnokija, amikor a Chelsea ellen vagy a Chelsea-ben játszott, és most először volt eredményes. A találkozót Jesse Lingard döntötte el a 75. percben, Lukaku tökéletes beadása után.

A Tottenham Hotspur Harry Kane 89. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Crystal Palace otthonában. A góllövőlista éllovasa legutóbbi tizenöt Premier League-mérkőzésén húsz alkalommal volt eredményes. A Tottenham pedig továbbra is egyedüliként veretlen még 2018-ban a bajnokságban.

Premier League, 28. forduló:
Manchester United – Chelsea 2-1 (1-1)
Crystal Palace – Tottenham Hotspur 0-1 (0-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.