A pályán ütött meg egy szurkolót a City csatára

A csapattársak fogták vissza Sergio Agüerót.

MN
2018. 02. 20. 5:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A televíziós felvételek szerint Sergio Agüero, a Manchester City csatára megütött egy szurkolót csapata hétfő esti, Wigan elleni FA-kupa-mérkőzése után.

A meccs lefújását követően a hazai szurkolók egy csoportja az ünneplés közben a pályára özönlött, és az egyik fanatikus ekkor mondott valamit a vendégek argentin támadójának, Agüero ennek következtében ütötte meg a drukkert, mielőtt a csapattársak lefogták volna. A vendégcsapat játékosait a biztonsági embereknek kellett bekísérnie az öltözőbe.

A harmadosztályú Wigan nagy meglepetésre 1-0-ra legyőzte a Premier League listavezetőjét, ezzel az idei angol kupasorozat legnagyobb meglepetését okozva búcsúztatta riválisát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.