Fél éves csúszással, ősszel adhatják át a Vasas stadionját

Az aréna immár 6,98 milliárd forintos költségkeretből épül.

MN
2018. 02. 21. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány által biztosított pluszforrásokkal az eredeti tervekhez képest hat-hét hónappal később, idén ősszel adják át az új Illovszky Rudolf Stadiont, a Vasas FC labdarúgócsapatának otthonát – írja az MTI.

Markovits László, a Vasas SC elnöke szerdán, a létesítmény első sajtónyilvános bejárásán elmondta, hogy az aréna immár 6,98 milliárd forintos költségkeretből épül, befogadóképessége 5150 fő lesz, és az „örömteli csúszás” miatt az ünnepélyes átadás októberre várható. A pontos dátumot legkésőbb nyár elején hirdetik ki. 

Mostanra az összes nézőtérelem, valamint a tetőszerkezet a helyére került, a nyugati főlelátó épületében pedig már a beltéri munkálatok zajlanak.

A drukkerek korábban nyílt levélben kérték, hogy 8000 férőhelyes legyen az új aréna.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.