Koszorúér-szűkülete van Mészöly Kálmánnak

Tüdőgyulladást kapott az egykori szövetségi kapitány. A későbbi vizsgálatokból derült ki, a szívével is gondjai vannak.

MN
2018. 02. 06. 7:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletek derültek ki Mészöly Kálmán egészségi állapotáról. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya agyvérzés gyanújával került a János-kórházba a múlt hét végén, ám a vizsgálatok során kiderült, hogy nem emiatt, hanem kétoldali tüdőgyulladás miatt lett rosszul – írja a Blikk.

„Egy bakteriális vagy vírusos megbetegedés következtében tüdőgyulladást kapott, s ettől nagyon legyengült a szervezete” – mondta a bulvárlapnak ifjabb Mészöly Kálmán.

Később kiderült, hogy az egykori válogatott labdarúgó keringésével és a szívével is gondok vannak, ezért átszállították további vizsgálatokra a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. A lapnak ifjabb Mészöly azt mondta, hogy édesapjának koszorúér-szűkülete van.

„Szó volt katéterezésről, erre azonban egyelőre nem került sor, még várni kell a döntésre. Az azért biztató, hogy most már a körülményekhez képest jobban érzi magát, reméljük, az orvosai segítségével mihamarabb felépül” – tette hozzá.

Mészöly Kálmán január 11-én kapott életműdíjat az év sportolói gálán, amit személyesen vett át a Nemzeti Színházban, elérzékenyült, elsírta magát.

A magyar labdarúgó-válogatottban 61 meccsén hat gólt szerző védő az elmúlt időszakban többször is betegeskedett, prosztatával műtötték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.