Rangadót nyert a Milan, ötöt rúgott az Atlético

Simeone együttese legutóbb december közepén kapott ki, míg Gattusoé nyolc meccs óta veretlen.

MTI
2018. 02. 26. 6:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AC Milan kétgólos győzelmet aratott az AS Roma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi esti rangadóján. A milánói együttes sorozatban harmadik győzelmét aratta s nyolc meccs óta veretlen a Serie A-ban. A fővárosiak három siker után szenvedtek ismét vereséget.

A spanyol bajnokság vasárnapi rangadóját pedig meglehetősen könnyen nyerte az Atlético, amely azzal, hogy 5-2-re verte a Sevillát idegenben, zsinórban az ötödik győzelmét szerezte meg. Érdekesség, hogy állt 0-5 is az eredményjelzőn. A fővárosi együttes legutóbb december közepén kapott ki a La Ligában, míg a házigazdák mindössze másodszor szenvedtek otthon vereséget a mostani szezonban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.